Hur går man till väga för att betta på sport?

Betta på sport

Du kanske är en av alla människor som tycker om att titta på sport och det kan vara spännande att betta på sitt favoritlag, vinner de så vinner du pengar. Betta kan du göra men med försiktighet, många spelberoende har hamnat där på grund av betting.

Betta på sport

Att betta på sport innebär att du satsar pengar på det lag i den sport som du vill ska vinna. Du kan också betta att matchen kommer bli lika eller att de andra laget vinner. Idag går det också att betta långt in i matchen och du kan betta på vem som kommer göra det första målet i matchen. Tänk på att inte ha en för stor budget att betta för. Betta inte heller för stora summor ofta utan det är bättre med mindre summor. Du kan betta stora summor men då ska det vara sällan. Detta är för att du inte ska förlora hela summan på en gång om det lag du bettat på skulle förlora. Du kan behöva ta lån för aktieköp ifall du har förlorat de pengar som du hade tänkt köpa aktier för.

Bettingsidor

För att kunna betta så ska du skapa konto hos olika bettingsidor eller online casinon. Efter detta får du sätta in en summa pengar som du vill betta för. Efter det så kommer du få välja vilken sport och vilken match du vill betta på. Tänk på att många sidor som exempelvis Bet365 har en uttagningsgräns på 400 kr och det innebär att du måste ha 400 kr på konton för att kunna ta ut det. Har du spelat för 200 kr och har 200 kr på kontot så måste du vinna 200 kr för att kunna ta ut det.

Ett annat sätt att betta är att spela på hästar. Det kan du göra både online och och i butikerna. Då gäller det istället att pricka in rätt häst som vinner det lopp du spelar på. Online kan du göra detta på ATG.se som är en bettingsida för alla typer av hästsporter. Vill du betta pi butik så går du dit och köper din kupong och lägger sedan det bet som du vill. När ditt bett har vunnit så kommer du få lösa in kupongen och få de pengar som du vunnit.

Inloggning och betalningsmöjligheter

Under många år har du behövt att logga in genom att skapa konton på sidorna och då har du behövt ge ut alla dina personliga uppgifter. Idag behöver du inte längre göra det eftersom det nu finns BankID så gör det att du inte behöver lämna uppgifterna. Allt du behöver är en telefon och BankID appen. Tidigare har du kunnat lägga över pengarna genom Trustly och har då behövt gå igenom många olika steg för att betala med genom Swish behöver du bara trycka på mottagarnamnet och den summan som du ska ha och sedan på godkänn. Det blir mindre jobb för dig och det blir även lättare att spela med sina pengar, vilket i sig inte är en bra sak.